Info - Fietsen

Ga naar de inhoud

Info

Fiets - Net - Werk Leiestreek

Nu de dagen terug wat langer worden en het weer beter is zal je beslist de eerste borden van het knooppuntennetwerk opgemerkt hebben. In de Leiestreek is inderdaad een fietsnetwerk rnet knooppuntnumrners uitgewerkt. Sedert juli 2005 kan je er gebruik van maken in het arrondissement Kortrijk en Wervik.  Starten kan je in Kortrijk, Waregem, Roeselare, Bossuit, Wevelgem en Deinze. De fietskaart is te verkrijgen bij de Diensten voor Toerisme in de Leiestreek, zodat je vanaf dan volop kan genieten van het reeds bewegwijzerde Fiets-Net-Werk Leiestreek.


VERHAAL: FIETSEN OH JA
Moeizaam ploeter ik verder. De zon schittert in mijn gezicht. Maar in de verte zie ik het dorp al liggen. Daar moet het hotel zijn.
Terwijl ik verder zwoeg, krijg ik een visioen van een lekkere douche en lekker eten. Wat moet dat heerlijk zijn na al die zware inspanningen, die nu al meer dan zes uren duurt. De gedacht dat ik er ooit nog zou geraken, had ik al lang laten varen en het enige waar ik nu nog naar verlang is een warme douche, een stevige maaltijd en een frisse pint. Verlangend kijken we rond als we het stadje binnen rijden.
In de verte zie ik een uitgangbord met een biermerk. Dat zal het dan wel zijn. Gelukkig, de ellende is bijna voorbij.

StephanTerug naar de inhoud