Kris Supply - SIJOS 2013-14

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kris Supply

In de krant...

‘Ik beschik over een fantastische groep’

Sijos Menen sloot het seizoen af met een 2-3 nederlaag tegen Veltem-Beisem. Door de 1-3 zege bij de Vlaams-Brabanders werd Sijos winnaar van de eindronde. Of dat een ticket voor eerste divisie oplevert, is momenteel nog niet zeker.
Eerste of tweede divisie?
‘Voorlopig leven we in de onzekerheid’, zegt trainer Kris Supply. ‘Wordt het eerste, dan zijn we er klaar voor. Moeten we ons huiswerk in tweede overmaken, dan is er geen man overboord. Tweede divisie is een mooie reeks, terwijl het in eerste moeilijker wordt om als club stand te houden. En vooral, de kloof met de tweede ploeg mag niet te groot worden. Sijos doet het graag met eigen jeugd. Hoe hoger men klimt, hoe moeilijker de doorstroming.’
Kris Supply en Sijos Menen zijn duidelijk twee handen op een buik. Straks begint de Izegemnaar aan zijn zesde seizoen bij Menen. ‘Het klopt dat ik ooit beweerde dat ik nooit langer dan drie jaar bij een club zou blijven’, lacht hij.‘Maar Menen is de uitzondering op de regel. Ik heb er een fantastische groep, die bijzonder hard werkt. Ik hoef nauwelijks bij te sturen. En we zijn zeker nog niet op elkaar uitgekeken. Samen beleefden we onvergetelijke momenten. Ook dit seizoen mocht best gezien worden. Nadat we op een superieur Lendelede botsten, eindigden we met meerdere lengten voorsprong op een tweede plaats.
(uit Het Nieuwsblad van 8/05/2013 – fvm)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu